Powersurf FX: Årets vannsportleke

Det blir ikke bedre enn dette sommeren 2007.

Foto: www.surfango.ca
Foto: www.surfango.ca Vis mer
Publisert

Har inkassobyrået beslaglagt yachten din, eller er du rett og slett bare lei av å lete etter bølger?

Uansett svar, Surfango Powersurf FX er løsningen.

Motorsurf.

Kort foralt er dette et surfbrett med motor, og som du ser på bildene til venstre eller på videoen under teksten her, så blir det neppe mer morsomt enn dette på stranda i 2007.

Den lille 4-takts motoren yter 9,5 hk, og selv om det ikke høres så mye ut så får den faktisk opp surfebrettet i hele 40 km/t. Motoren har selvsagt EL-start, og den håndholdte gassen er utstyrt med start og stopp-knapp.

Øvelse vil gjøre mester.

Du skal styre Powersurfen ved å flytte vekten din fra side til side, om du klarer å holde balansen da, for her må det nok en del trening til. Den store sukkerbiten er jo at du garantert vil bli kongen på haugen når du begynner å få teken på det.

De australske gutta i Surfango lover også at doningen skal være tilnærmet lydløs, noe som nok er en fordel ettersom doningen neppe vil være typegodkjent her til lands.

Hvis du likevel ikke klarer å vente er det bare klinke til, vi skal i hvert fall ikke sladre. Prisen er 3.500 australske dollar, som tilsvarer 19.000 norske kroner, og du kan velge mellom hvit, gul, rød eller blå farge i denne nettbutikken

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer