Roddler Strollers er råtasser

For deg med penger og barn. Pengebarn.

Roddler Strollers er råtasser
Publisert

Å ta steget inn i barnevognmarkedet for første gang, er som å bli sugd opp av en overjordisk støvsuger fra din egen stue, og så spinne jordkloden, og så bli sluppet ned igjen på et helt tilfeldig geografisk punkt i verden. Det krever en viss ny-orientering.

Roddler Strollers er derimot så genuint anderledes og rånete at du klarer deg uten orientering.

Alligator.

Barnevognene er laget av Kid Kustoms, og når et firma skriver Customs med K vet du at de forsøker å tenke utenfor boksen. Og at de mangler litt fantasi, når sant skal sies.

Roddler-vognene bygges etter kjøperens ønsker og spesifikasjoner, og ingen ønsker ser ut til å være for ville. Vil du ha skjermer med lykter over hjulene? Gjort. Alligator- eller strutseskinn på innsiden av bagen? Gjort. DVD-skjerm som kan bedøve den lille poden med synsinntrykk mens du shopper på Oslo City? Gjort.

Og når ordet pod først er brakt på banen: Trenger du eller Phillip-Alexander (2) en iPod-dock kan du naturligvis få med det også.

Prisene begynner på 14 000 kroner, småpenger hvis du ønsker å gi barnet ditt en forsmak på hva rikmannslivet innebærer av vanvittig pengebruk og snobbete oppførsel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer