Safe i bilen

Hanskerommet i bilen brytes opp i løpet av sekunder, denne derimot.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Las Vegas, CES 2009: Jada, vi vet at det aller beste er å aldri la verdisaker ligge igjen i bilen, men av og til hadde det definitivt vært praktisk å kunne legge fra seg mobilen, lommeboka og GPSen sånn at de var trygge for allverdens kjeltringpakk.

Heldigvis finnes det løsninger, og Autosafe er både en billig og praktisk forsikring.

Les også: Smart oppfinnelse som forhindrer feilfylling

S-5 Satelite

er rett og slett et låsbart sikkerhetsskap som er laget for å plasseres under forsetet i bilen din. Selve skapet er laget i stål og aluminium og har en patentert dobbeltlås som i hvert fall bør holde de fleste amatørkjeltingene ute.

Du trenger heller ikke være redd for noen stor monteringsjobb, boksen festes nemlig rundt selve bilsetestålet via en kraftig kabel. Tanken er selvsagt at den skal være lett å ta ut og inn for deg, men umulig å raske med seg for innbruddstyven som er på jakt etter dine lett omsettelige verdisaker.

Les også: Juksekunder stikker av med bilen

Prisen er det heller ikke noe å si på, i USA er veiledende pris 59 dollar og du kan i tillegg bestille dem fra England via denne nettsiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer