Si farvel med stil

Kongen av pop avslutter med stil - det kan du også.

Si farvel med stil
Publisert

Mote er ikke lenger bare for de som er i live, for i følge BornRich skal Michael Jackson begraves i en kiste av bronse, foret i blå plysj og naturligvis forgylt med 14 karat gull.

Prisen for herligheten skal ligge på rundt 25.000 dollar hos Batesville Casket Company, og modellen som heter The Promethean skal også ha blitt brukt i begravelsen til James Brown.

Noe for enhver smak

For der det er et marked dukker det selvsagt også opp flust av aktører, og har også du lyst på en skreddersydd løsning er det bare å velge etter egen smak og størrelsen på lommeboka.

Eller hva sier du om disse herlighetene?

iPhone-kista

Hvis du ikke er lei av å skryte av iPhonen din enda, er dette alternativet noe for deg. Har du en annen mobil du foretrekker kan du også trøste deg med at de også lager ulike modeller på bestilling.

Dette skal også være et miljøvennlig alterntiv, ettersom hele kisten er laget av papp....

Mer om Creative Coffins får du her

Luksus-kista

Denne kunne godt vært luksusutgaven fra sortimentet til Fischer & Fischer i ”Six Feet Under”, men prisen er heldigvis ikke så stiv som Michael Jacksons alternativ. Regn med rundt 24.000 norske kroner er likevel ikke gratis...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer