Sneglehuset er genialt

Sparer deg for uggen samvittighet.

Sneglehuset er genialt
Publisert

Har du noen gang travet nedover Oslos hovedgate, har du helt sikkert støtet på dem, eventuelt kjent lukta. Disse stakkarene som går rundt og sleper på sine slitte sekker, iført klær det har begynt å vokse mose på.

Kjøpefest.

Og mens du selv traver rundt med dine åtte handleposer og nyter hele olje-Norges store kjøpefest, kan det være du kjenner et ørlite stikk i brystet. Overfor disse hjemløse skapningene som balanserer på den sosiale rangstigens nederste trapp.

Det kan ikke være greit å være husløs, aller minst å måtte tilbringe nattens slumring på en våt papplate.

Men nå kan kanskje hele dette problemet være løst. Shelter Cart er nemlig det bærbare huset som gjør at uteliggerne og vi som er opptatt med kjøpefesten, endelig kan få møtes på midten.

Vi slipper stikket i brystet og uteliggerne får endelig tak over hodet. Jada, vi skjønner at det er å legge lokk over problemet, men dette huset kan i det minste være en midlertidig løsning.

Anvendelig.

Om natten kan huset brukes til å sove i, om dagen kan huset snus, og vips, så fungerer den som en stor trillevogn. Perfekt for å samle pant i. Eller andre tilsynelatende ubrukelige ting som vi har kastet, men som kreative uteliggere har sett verdien av.

Vogna legger med andre ord til rette for gjenbruk, de hjemløse sørger for å resirkulere forbrukersamfunnet – og byen holdes ren.

Ganske genialt? Vel.

Kilde: gregortimlin

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer