Sony MDR-NC7 kan være et kupp

Headsett med støydemping til en billig penge.

Publisert

Det siste året har jeg ikke reist på en eneste langtur uten å dobbeltsjekke at jeg har pakket med meg de støydempende hodetelefonene Bose QuietComfort 3. Og grunnen er enkel: De lukker støyen ute, så jeg kan høre på musikk eller bare nyte stillheten i fred og ro.

Ja, på årets familieferie fungerte de faktisk så bra at jeg ikke en gang hørte mine egne unger. Helt perfekt altså, selv om ikke konemor delte den samme begeistringen...

Den største ulempen med QuietComfort er imidlertid prisen, for til over 3.000 kroner er det mange som ikke engang vurderer å finne fram kortet når de står i butikken.

Heldigvis begynner det nå å komme billigere alternativer, og Sonys nye budsjettalternativ ser unektelig spennende ut.

Sony MDR-NC7

har nemlig en veiledende pris på rundt tusenlappen, og vi har allerede sett dem i nettbutikker (riktignok med lansering nå i september) til rundt 660 kroner. Til den prisen forventer vi selvsagt ikke lydopplevelsen du får med Bose eller Monsters Beats by Dr.dre, men å kunne stenge ute flyduren regner vi med at de gjør.

Headsettet kan foldes sammen, leveres med en liten reisebak og ikke minst den forgjettede flyadapteren du vil prise deg lykkelig over å ha, når du endelig har funnet deg til rette i de billigste flysetene som er å oppdrive.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.