Spill levende laptop

G1 og G2. Bærbare PCer med slike navn er ikke for hvem som helst.

Spill levende laptop
Publisert

Hvis du kjenner at rastløsheten brer seg i hele kroppen fordi du ikke har fått skutt en tysker eller amerikaner, eller fordi du ikke har fått kjøre i 250 kilometer i timen langs de lekreste bygatene i New York eller Paris på altfor lang tid, så har du sannsynligvis et problem og bør muligens oppsøke en profesjonelle pratmaker som kan hjelpe deg på vei mot et A4-liv med en sunn sjel i et sunt legeme.

Eller du kan gi blanke, og heller gå for Asus' siste bidrag til gamer-laptop-sjangeren.

Bokstaven er G.

Med G1 eller G2 kan du spille selv de mest krevende PC-spillene som finnes, og det enten du er på vei til Vladivostok (det lønner seg aldri å sette seg opp mot sjefen), eller bare sitter i kantina på skolen.

Laptopen kommer med to skjermstørrelser, 15.4" og 17", begge i widescreen. Ifølge Asus er dekselet på maskinene preget med en spesiell gravering, slik at alle kan identifisere deg som en uhelbredelig spillnerd.

Liksom-Ambilight.

G1 og G2 har dessuten en slags Ambilight-funksjon på hver sin side av skjermen, som lyser opp i samme farge som dominerer skjermbildet. Dette vil virkelig vekke oppmerksomhet på lesesalen, vil vi tro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer