Strekk ut designet

Stol? Bilde? Denne vil utnytte plassen.

Strekk ut designet
Publisert

Endelig noen som har tenkt på majoriteten av landets byborgere: Vi tenker selvsagt på de som må klare seg med det ene rommet som vikarierer mellom å fungere som soverom, kjøkken, bad og oppholdsrom. Rommet som allerede er overfylt når kjøkkenbordet og stolene er på plass.

For med stolene fra BBB vil ettromsen megleren lurte deg til å by en halv mill over takst for, komme til å virke dobbelt så stor.

Fra 3D til 2D.

Disse stolene lar seg nemlig omgjøres til lekker veggpryd i en enkel håndvending. Nå har du altså en god unnskyldning til å ta ned det enorme brudebildet av svigers som svigermor ga deg i julegave.

Ikke minst kan du endelig invitere vennene til det middagsselskapet du alltid har drømt om, samtidig som dere får muligheten til å svinge dere på gulvet etterpå.

Designeren bak stolene er italieneren Dror Benshetrit. Dessverre har italienere aldri vært verdenskjent for å føre de rimeligste produktene, og det gjelder her også: Prisen per stol er nemlig på rundt 8.000 kroner.

Men pyttsann; det er fortsatt langt billigere enn én kvadratmeter i hovedstaden.

Kilde: studiodror

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer