Strekk ut designet

Stol? Bilde? Denne vil utnytte plassen.

Strekk ut designet
Publisert

Endelig noen som har tenkt på majoriteten av landets byborgere: Vi tenker selvsagt på de som må klare seg med det ene rommet som vikarierer mellom å fungere som soverom, kjøkken, bad og oppholdsrom. Rommet som allerede er overfylt når kjøkkenbordet og stolene er på plass.

For med stolene fra BBB vil ettromsen megleren lurte deg til å by en halv mill over takst for, komme til å virke dobbelt så stor.

Fra 3D til 2D.

Disse stolene lar seg nemlig omgjøres til lekker veggpryd i en enkel håndvending. Nå har du altså en god unnskyldning til å ta ned det enorme brudebildet av svigers som svigermor ga deg i julegave.

Ikke minst kan du endelig invitere vennene til det middagsselskapet du alltid har drømt om, samtidig som dere får muligheten til å svinge dere på gulvet etterpå.

Designeren bak stolene er italieneren Dror Benshetrit. Dessverre har italienere aldri vært verdenskjent for å føre de rimeligste produktene, og det gjelder her også: Prisen per stol er nemlig på rundt 8.000 kroner.

Men pyttsann; det er fortsatt langt billigere enn én kvadratmeter i hovedstaden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer