Sure penger blir en saga blott

Den digitale bagasjevekta er en venn i nøden.

Sure penger blir en saga blott
Publisert

Du har brukt 20 000 kroner på ferien til Karibien, men du napper heller ut alle tåneglene dine før du godtar å betale 150 kroner i overvektsavgift til flyselskapet når du skal hjem.

Det er ikke pengene, folkens - det er prinsippet! Prinsipprytterne vil mene at denne digitale bagasjevekta er noe av det nydeligste som finnes, nest etter økonomipakninger med brødposer.

Overkill.

Joda, du kan naturligvis bruke badevekta før du reiser ut av hjemlandet, men så lenge navnet ditt ikke er Imelda Marcos eller du er en fallert skuespillerdiva som ikke forlater hjemmet uten 300 kilo bagasje, er det hjemturen som teller.

Og da ser det litt dumt å drasse på en badevekt.

Med denne angivelig lette, digitale, batteridrevne bagasjevekta kan du bare henge kofferten din i enden av vekta, og i løpet av sekunder får du svar på det store displayet om du bør kjøpe enda en koffert å fordele eiendelene dine på, eller om vekta er innenfor flyselskapets grenser.

Rimelig.

Dagens rekordlave dollarkurser gjør at folk går fullstendig fra konseptene når de shopper i for eksempel New York, og til rundt 200 kroner er nok ikke dette den verste investeringen du kan gjøre. Vekta tåler 44 kilo, og så sant du ikke handler svære bildeler bør det være nok for de fleste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer