Tandemsykkel for dårlige dager

Orker du ikke trynet på kjæresten?

Tandemsykkel for dårlige dager
Publisert

Dårlige dager er gode dager for den som reiser til jobb alene. Må du derimot småprate om vær, vind og "hun som vant 15 millioner kroner i helga, har du hørt på maken, lurer på hva hun skal bruke pengene sine til", er det ikke fullt så morsomt.

Tandemsykler er for så vidt greie i så måte, fordi han eller hun som sitter bak deg snakker til ryggen din. Bi-Cycle-sykkelen beviser at det er mulig å fjerne seg enda mer fra partneren.

Dobbelt så bra?

Bi-Cycle bolter sammen to eksemplar av en ganske suspekt sykkel-art, enhjulssykkelen, og resultatet får enhjulstriksene du ser på sirkus til å framstå som ganske stusselige.

En ting er å koordinere én enhjulssykkel, noe annet blir det når to forvirra sjeler skal dele en tur.

Først må en avgjøre hvem som sitter foran. Når det er gjort ligger plutselig skjebnen til han eller hun som sitter bakerst i hendene til han eller hun som sitter foran. Denne sykkelen burde med andre ord vært med på grunnkurset i diplomati som noen sikkert gjennomfører hver høst på Utenriksdepartementets aspirantkurs.

Prinsippet er altså relativt enkelt, men den praktiske gjennomføringen desto mer komplisert. Sjekk videoen under for et eksempel på nøyaktiv hvor komplisert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer