Tazte priv med bilen

Send en SMS og dagen blir så mye bedre.

Tazte priv med bilen
Publisert

Vinteren er oppskrytt. Vinteren må dø, og sannelig ser det ut til den globale oppvarmingen kan ha tatt knekken på den for godt. Hvis Al Gore bare tier stille noen minutter til kan iskalde bilkupéer og frosne ruter være en saga blott.

Enn så lenge kan Webasto Thermo Top E hjelpe deg med en varm start på dagen.

Fjernstyrt.

Fjernstyrte bilvarmere er ikke noe nytt, men så vidt vi vet har SMS-generasjonen så langt blitt sittende isolert i et frostkaldt bilsete hva komfort angår.

Med en av Webastos ferskeste modeller kan de nå simpelthen sende en tekstmelding til Thermo Top E, og i løpet av null tid er oppvarmingsprosessen i gang. Dette er ekstra smart hvis du for eksempel parkerer bilen din et stykke unna der du bor.

Bilvarmeren festes på bilens motor, og bruker forsvinnende lite bensin for å varme opp bilen før du setter deg inn. Maksimum varmeperiode er en time, eller som de sier på fagspråket: Mer enn nok for de fleste.

Uavhengig.

De oppmerksomme har allerede forstått at dette ikke er en tradisjonell bilstarter, men en selvstendig enhet som varmer bilen uavhengig av bilens motor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer