Tazte priv med bilen

Send en SMS og dagen blir så mye bedre.

Tazte priv med bilen
Publisert

Vinteren er oppskrytt. Vinteren må dø, og sannelig ser det ut til den globale oppvarmingen kan ha tatt knekken på den for godt. Hvis Al Gore bare tier stille noen minutter til kan iskalde bilkupéer og frosne ruter være en saga blott.

Enn så lenge kan Webasto Thermo Top E hjelpe deg med en varm start på dagen.

Fjernstyrt.

Fjernstyrte bilvarmere er ikke noe nytt, men så vidt vi vet har SMS-generasjonen så langt blitt sittende isolert i et frostkaldt bilsete hva komfort angår.

Med en av Webastos ferskeste modeller kan de nå simpelthen sende en tekstmelding til Thermo Top E, og i løpet av null tid er oppvarmingsprosessen i gang. Dette er ekstra smart hvis du for eksempel parkerer bilen din et stykke unna der du bor.

Bilvarmeren festes på bilens motor, og bruker forsvinnende lite bensin for å varme opp bilen før du setter deg inn. Maksimum varmeperiode er en time, eller som de sier på fagspråket: Mer enn nok for de fleste.

Uavhengig.

De oppmerksomme har allerede forstått at dette ikke er en tradisjonell bilstarter, men en selvstendig enhet som varmer bilen uavhengig av bilens motor.

I tillegg til å aktiveres ved hjelp av SMS, kan den også settes i gang via en timer eller ved å bruke stemmen.

Eneste ulempen er prisen, og den ulempen er til gjengjeld gigantisk. Amerikansk pris på Thermo Top E er 1695 dollar, eller drøye 9000 kroner, men hvis du tilhører den delen av menneskeheten som setter deg i sola allerede i februar fordi du lengter etter varme og sommer, er ikke prisen noe tema.

Kilde: Red Ferret

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer