Tilbake til tilbake til fremtiden

Men DeLorean DMC-12 var ikke død. Den er bare litt dyrere.

Tilbake til tilbake til fremtiden
Publisert

Biler med dører som ser ut som vinger når de åpnes er tøft nok i seg selv, men når en gal professor setter seg bak rattet på en DeLorean DMC-12 sammen med åttitallets morsomste tenåring over 20 år, Michael J. Fox, da blir det magi. "Tilbake til framtiden" var filmen som ga oss tilbake troen på framtida, i den forstand at vi visste at de neste 117 minuttene kom til å bli fantastiske.

Noen av tenåringene som så De Loreanen rase mot klokketårnet kom aldri over dørvingene, men de skal vite at det utrolig nok fortsatt ikke er for seint å få tak i bilen - ikke brukt, men ny!

Gjenoppstandelse.

DeLorean Motor Company (DMC) ble nemlig heller ikke ferdig med 80-tallet, og gjenoppsto i fjor ved hjelp av forretningsmannen Stephen Wynns pengebinge. Nå selger og reparerer DMC både helt nye og brukte DMC-12-modeller fra sitt snekkerverksted og hovedkvarter i Texas, USA, etter å ha kjøpt opp hele det gamle varelageret fra forrige gang DeLorean var et forretningsforetak.

DMC-12, som opprinnelig ble produsert mellom 1981 og 1983, men aldri ble noen salgsuksess på grunn av bagateller som høy pris og veik motor, har i motsetning til de fleste moderne sportsbiler svært rette linjer, men DMC har likevel ikke latt seg friste til å forandre på bilens opprinnelige, ytre egenskaper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer