TomTom GPS i Renault Clio

Og de andre Renault-modellene følger etter.

Foto: Pressefoto - Renault
Foto: Pressefoto - Renault Vis mer
Publisert

Det var ingen hemmelighet at TomTom og Renault samarbeidet, men nå er det endelig litt mer fakta på bordet.

Det blir den nye Clio-modellen som får æren av å være den første Renaulten med den integrerte GPSen fra markedslederen TomTom, og deretter er det Megane-serien som står for tur, før resten av Renault-modellene følger etter.

Endelig akseptabel pris

Clio-modellene har aldri hatt integrert GPS før, så dette er altså helt nytt. Renault skryter også av at denne integrerte GPSen vil bli langt billigere enn de GPS-løsningene de har tilbudt tidligere.

Der har nemlig standardprisen på integrert GPS ligget mellom 1200 og 2000 Euro avhengig av modell, mens prisen på TomTom-utgaven vil ligge på 500 Euro (ingen norske priser foreløpig). En klar forbedring med andre ord.

Test av bil GPS-er får du her!

Fakta

GPSen skal være lett å oppdatere med nye kartdata, eventuelle endringer lastes bare ned fra nettet og du oppdaterer enheten via minneplugg-inngangen. Skjermen er på 5,8-tommer (14,7 cm), og har naturlivis TMC-funksjon (trafikk-meldinger), både 2D og 3D-kart, og fartskameravarsling. En ekstra sikkerhetsinnstilling (som vi antar kan slås av) er at skjermen vil begynne å blinke når du kjører over fartsgrensen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer