Tør du å spise her?

I så fall er du modig. Veldig modig.

Tør du å spise her?
Publisert

Vi har sett mange sære restaurantkonsepter, men dinner in the sky er definitivt inne på vår topp tre liste.

Luftig moro.

I praksis er dette et gigantisk restaurantbord som heises 50 meter opp i lufta via en gigantisk heiskran, sånn at du og dine gjester kan innta et velsmakende måltid samtidig som dere nyter den spektakulære utsikten.

Hvorvidt du klarer å nyte maten er imidlertid en helt annen sak, og dette er definitivt ikke for mennesker med høydeskrekk. Har du partyblære på linje med undertegnede bør du vel også være litt forsiktig med inntak av flytende drikke, det aner oss at det å måtte gjennomføre et strikkhopp hver eneste gang du skal på do blir litt slitsom i lengden.

Hvor mange?

Totalt skal det være plass til 22 gjester, i tillegg til den obligatoriske kokken og servitørene. Som du ser av bildene til venstre kan det også la seg ordne med litt ekstra underholdning, f.eks. ved at pianist blir heist opp på rett ved siden av.

Restaurantkonseptet holder til i Belgia, men siden eierne lever i tida og forventer effektivitet reiser de gjerne rundt omkring i verden bare betalingen er god nok. Prisen i Nederland ligger forøvrig på rundt 10.000 euro for åtte timer, inkludert kran og betjening.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer