Trafikkskilt

Det var på tide. Endelig kan du la fingeren hvile og heller bruke dette billige, elektroniske skiltet for å fortelle andre trafikanter hva du egentlig føler.

Trafikkskilt
Publisert

Denne elektroniske miniplakaten til bilen er en slik oppfinnelse som har ligget i kortene helt siden det første lyskrysset oppsto. For med det, kom også den første uenigheten - og med det den første fingeren og peikinga på tinninga og økt blodtrykk.

Foreløpig er det likevel bare deg selv, kona og barna som har hørt de saftige glosene du prøvde å kommunisere på steinaldervis til den andre, elendige sjåføren.

Ikke i humør.

Driv-e-mocion (skiltet heter utrolig nok det) er et slags humørskilt til rundt 130 kroner som du installerer i bilen, og selv om det foreløpig er begrenset til å sende ut blide og sure ansikt, og standardbeskjeder som takk og hold avstand, så kommer helt sikkert produsenten snart til å gi etter for utilbørlig press fra bilister som kontrollerer temperamentet sitt like dårlig som bilen.

Vi foreslår et nytt, nasjonalt signalsystem, der for eksempel «F» står for «Fødsel», «M» står for «Må Rekke Tippekampen», «K» står for «Katastrofe Hjemme På Kjøkkenet» og «N» står for «Når Jeg Ikke Toalettet Nå Eksploderer Blæra».

Full forståelse.

Dermed vil trafikkpoliti over det ganske land være fullstendig klar over hvorfor du holder 173 kilometer i timen gjennom et tettbygd boligstrøk, slik at de kan bli sittende på sykkelen sin og riste på hodet mens de tenker «jaja, jeg er sannelig glad det ikke er meg».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer