Triksene som kjøler deg ned

Fire triks for deg som er lei av å svette

Triksene som kjøler deg ned
Publisert

Selv om sjefen lovte dyrt og hellig at 2007 ville være den siste sommeren uten et fungerende airconditionanlegg, så vet du like godt som oss at det blir minst like glohett på jobben denne sommeren også.

Grunnen er enkel:

Det er dritdyrt å få på plass et ventilasjonsanlegg som faktisk fungerer, og er det noe som virkelig står nederst på prioriteringslista til sjefen så er det å bruke masse penger på noe som strengt tatt bare er et problem en måned eller to i løpet av arbeidsåret.

Men ikke fortvil, for her er fire produkter som kommer til å gi deg din naturlige ansiktsfarge tilbake:

Setekjøler.

USB Butt Cooler er en plate du plasserer på stolsetet. Alt du trenger å gjøre er å koble den til USB-porten på datamaskinen, og kald, men kanskje ikke så frisk, luft vil stige opp og avkjøle den overopphetede bakenden din.

Les mer her, eller sjekk denne varianten.

Triksene som kjøler deg ned

Skjorte med innebygget vifte.

Denne hvite skjorta er diskrè nok til at du kan bruke den på de aller fleste arbeidsplasser, men på baksiden ligger hemmeligheten som redder dagen.

Der er det nemlig to vifter som sørger for at du blir den eneste lønnsslaven på kontoret som går rundt uten svetteringer under armene.

Triksene som kjøler deg ned

Les mer her!

USB-kjøleskap

. Lunken Cola smaker ikke særlig godt, men etter å ha plugget denne i USB-porten på PCen kommer du til å smile fra øre til øre. Misunnelige kollegaer kommer imidlertid til å hate deg, for her er det bare plass til din brus.

Les mer her!

Slipset som kjøler.

Hvis det siste sjefen gjorde før han dro på sommerferie var å opprettholde slipstvangen på kontoret, ja da er det denne du skal ha.

Triksene som kjøler deg ned

Dette slipset har nemlig en innebygget vifte som lar kaldlufta strømme nedover skjortekragen.

Les mer her!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer