Twitter fanger opp foster

Nytt belte slipper barn i magen løs på nettet.

Twitter fanger opp foster
Publisert

Twitter har etter hvert blitt et populært nettsamfunn. Tjenesten lar brukerne oppdatere en slags mikroblogg med lynkjappe meldinger på opptil 140 tegn.

I Norge består den ivrigste brukerskaren hovedsakelig av teknologijournalister og andre med interesse for nettsamfunn. Men nå kan det se ut som Twitter kan få en ny brukergruppe ...

Elektronisk belte.

Corey Menscher, en it-utvikler og blivende far, har satt sammen et elektronisk belte som skal fange opp bevegelser fra barn i magen. Slik kan altså barnet få ta del i det sosiale nettsamfunnet allerede før det er født.

Beltet består av sensorer som ved hjelp av java og blåtann fanger opp spark og bevegelser fra fosteret, for så å oppdatere statusen direkte til plattformen Twitter.

De får altså muligheten til å twitre om sine aller siste spark, til glede for fedre eller andre som skulle være interessert i hva barnet foretar seg.

Intimtyranni.

For vordende mødre oppleves det dessuten ofte som et stort problem at nysgjerrige skal ta på noe så intimt som magen. Men med Menscher sin nye løsning kan de i stedet sende nære og bekjente direkte til barnets egen hjemmeside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer