Ulydene som kan redde livet ditt

Endelig noe smart fra Sverige.

Ulydene som kan redde livet ditt
Publisert

Politiets våroffensiv mot tullebilistene som ikke har forstått at det er lurt å bruke bilbelte er allerede i full gang, og både her i landet og i Sverige går det nå store holdningskampanjer på akkurat det samme temaet.

Morsomme svensker.

Svenskene har tatt utgangspunkt i de ulike lyd-alarmene som aktiveres når du starter bilen din uten at bilbeltet er satt på plass.

Som du sikkert vet er disse ulydene av den ekstremt slitsomme sorten, og bra er jo det, ettersom selv de mest glemsomme da vil ta på seg bilbeltet i stedet for å pådra seg tinnitus når de råner opp og ned stripa der de bor.

Problemet er selvsagt at ikke alle biler har denne finessen, så i Sverige kan du altså høre på og laste ned svenske bilisters egne beltealarmer.

Det beste av alt er selvsagt at mange av dem er hjemmelagde og så irriterende at du blir sittende og flire lenge. Vår favoritt akkurat nå er "Rysk spionbil-53, Ganske sliten" fra Oleg i Stockholm/Moskva, "Forrd - 57" fra Lars Svagstrom, og ikke minst "GameBoy-bil - 89 Blippetyblop".

Trikset er altså å flytte dem over på mobilen din, sånn at du alltid er klar til å spille dem av neste gang du sitter på med den lokale harry-tassen som inntil nå ikke har skjønt tegninga. Vi tipper han blir overbevist:-)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer