Verdens minste fartsboks-varsler!

Denne bittelille dingsen sier fra om alle fartsbokser i Europa.

Verdens minste fartsboks-varsler!
Publisert

Fartsbokser. Elsket av Trygg Trafikk, UP og småbarnsforeldre.

Hatet av alle som kjører bil.

Likevel, fartsboksene har kommet for å bli og det har selvsagt også resultert i stadig nye triks og påfunn for å unngå boksene.

Microgo fra Roadpilot tilhører den siste kategorien.

Verdens minste?

Det hevder i hvert fall Roadpilot selv. Mer interessant er imidlertid hva som er på innsiden. Microgo bruker vanlig GPS-teknologi og kan lagre over 100.000 fotobokser i minnet fra totalt ni land.

Og, ja, Norge er ett av dem.

Prinsippet er enkelt: Når du nærmer deg en fartsboks vil Microgo pipe og varsle om fartsboksen. Du vil også få opp hvor fort du kjører, og hva som er fartsgrensen på veien.

GPS?

Denne teknologien er godt kjent for de fleste GPS-eiere (Se GPS-tester her!), fartsboksvarsling har jo blitt en stadig mer populær ekstratjeneste på dagens GPSer. For de som har integrerte bil-GPSer er imidlertid ikke dette vanlig, og da kan dette produktet være noe for deg.

Roadpilot skryter også av at Microgoen ikke vil mase om du kjører lovlig, og at den heller ikke vil pipe og skremme vettet av deg om fotoboksen står i motsatt kjøreretning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer