Verdens søteste Ferrari

Laget av sjokolade.

Publisert

Hvis du synes kombinasjonen bil og sjokolade høres fristende ut bør du definitivt lese videre. Italienske konditorer har laget en gigantisk sjokoladeversjon av en Ferrari F2008.

Det hele startet i 2007 med en liten sjokoladebil, mest for moro skyld. Men det tok ikke lang tid før prosjektet tok av og store mengder sjokolade ble kjøpt inn. Totalt består bilen av 2000 kilo belgisk sjokolade som er smeltet og formet til å ligne en Ferrari.

Det har kostet 130.000 kroner å lage bilen. Ikke akkurat billig, men hvis du først eier en Ferrari eller to, eller tre, er nok dette for småpenger å regne.

Sjokoladebilen skal være trekkplaster på en tilstelning arrangert av Ferrari-klubben i Sorrento. Der får den stå i fred en stund før den blir slått i stykker med hammer og servert til gjestene. Står du først i køen har du altså sjansen til å få med deg et sjokoladehjul, eller sjokoladeratt hjem.

Absolutt alt på bilen skal være spiselig. Fra hjulene til det røde trekket. Men setter du til livs det nevnet hjulet må du regne med magesmerter i noen dager etterpå.

Les også om fyrstikkbilen.

Kilde: ananova

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer