Verdens styggeste sko?

Ok, jeg kan svært lite om mote. Men jeg er da ikke blind heller.

Verdens styggeste sko?
Publisert

Truer du med å sette disse skoene på en norsk mann vil jeg sette penger på at han nekter å gå ut av døra. Ok da, det er i hvert det jeg håper, for dette er i hvert fall noe av det styggeste jeg har sett på lenge.

Det er designeren Tom Ford som står bak den nye sko-serien, og med tanke på prisnivået han har gitt Chewbacca-skoene vil det nok heldigvis ikke bli så mange av dem på norske vintersportssteder denne vinteren. Prisene starter nemlig på 4.470 dollar, mens toppmodellen(?) koster hele 9.240 dollar - over 65.000 kroner altså, noe som er en rimelig stiv pris for å se ut som en vandrende idiot.

Hvis disse ordene likevel ikke er nok til å avskrekke deg kan du ta en titt på de ulike modellene i bildeserien til venstre.

Der finner du forøvrig også en utrolig lite kledelig lue i samme stil. Den koster alene 4.510 dollar. Et røverkjøp med andre ord.

Kilde: Luxist.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer