Versus scoreboard

Spiller musikk og teller poeng.

Versus scoreboard
Publisert

Las Vegas, CES 2009: Versus scoreboard er en kombinert boomboks og poengteller, og tro oss: Med denne på plass vil duellen med kompisgjengen kjapt gå til nye og uante høyder.

Hiss opp stemningen.

I tillegg til å passe på hvem som leder, viser også boksen hvor lenge dere har spilt. Fra sidelinjen kan du også krydre spillet med lydeffekter som klapping og jubelbrus, slik at det høres ut som dere spiller for en fullsatt tribune.

Toppen av glede - eller irritasjonsmoment, er imidlertid den innebygde mikrofonen. Den lar deg nemlig stå på sidelinja og hamre ut spydige kommentarer ala; «Badematch», «Som å stjele sukkertøy fra småunger» osv. osv når du står på sidelinja.

Boksen styres via en fjernkontroll som går på radiobølger noe som gir svært god rekkevidde. Enheten kan også styres via PCen din, samt at du kan overføre og lagre sett-resultatene i Excel-format, perfekt når du har en stor turnering med kompisgjengen og vil være sikker på at ingen glemmer at det var du som vant.

Veiledende pris i utlandet er cirka 180 dollar, og du kan lese mer på produsentens nettsider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer