Vibrerer deg våken

Puta som masserer deg.

Vibrerer deg våken
Publisert

Det finnes vanvittig mange vekkerklokker der ute. Noen skal ha deg til å ta bicepsøvelser for å kvele alarmen, andre må du løpe etter, og atter andre sender ut flombelysning på høyde med lyskasterne på en fotballbane.

Det som enklest sett oppsummerer de fleste, er at de ødelegger dagen din fra det øyeblikket du våkner. Men denne puta er et eksempel på at også vekkerklokker kan gi deg en myk start.

Nakkemassasje.

Puta har tempurfasong (eksklusiv pute for deg med nakketrøbbel), og har en innebygget vibreringsløsning som gjør at den vil vekke deg opp med ja, nettopp vibrering.

Skulle du likevel ikke ønske å stå opp idet alarmen braker løs, kan du jo bare ligge å nyte.

Fo det hele skal visstnok fungere som en fullgod massasjeøkt, så vi ser for oss at snoozknappen på denne puta kan bli ganske heftig brukt om morgenen.

Men prisen er stivere enn puta er myk. Den koster 420 dollar fra denne nettbutikken (ca kr 3000).

Men så snakker vi jo tross alt om massasje hver bidige dag – skal du be fysitoerapauten din om den samme tjenesten ville du blitt ruinert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer