Videofilm på gravsteinen

Serenity Panel gir deg evig liv.

Videofilm på gravsteinen
Publisert

Har du funnet ut hva som skal stå på gravsteinen din? Ett av livets store spørsmål har nå blitt enda vanskeligere.

Snart må du nemlig finne ut hvilken videofilm som skal surre og gå på gravsteinen i evig tid mens du hviler seks fot under.

Videogravsteiner er ikke noe nytt fenomen, men på grunn av ulike årsaker har alle forsøk på å sette idéen ut i praksis gått i vasken. Én måtte gi opp på grunn av manglende etterspørsel. I tillegg var han bekymret for om gravsteinene ville holde ut vind og vær i årevis. Men det stopper ikke Sergio Aguirre, som har stor tro på at hans Serenity Panel vil slå an.

Aguirre tilbyr en robust skjerm på 7 tommer med levetid på 15 år som er sikret mot hærværk. Denne skjermen monteres inn i gravsteinen og skjules bak et solcellepanel.

Skjermen spiller en filmsnutt med lengde på 5 til 10 minutter med høydepunkter fra livet ditt. Det innebærer selvfølgelig at høydepunktene har blitt festet på film, hvis ikke risikerer du at et festlig familiemedlem bruker klippet fra da du satt fast i doskåla som liten, i mangel på noe annet.

Besøkende kan ta med seg hodetelefoner og plugge dem til skjermen dersom de ønsker lyd til filmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer