Vinterhette til dekkene

Snobootz lar deg kjøre over glatta uten å spinne.

Vinterhette til dekkene
Publisert

Det skjer hvert år. Snøen kommer like overraskende på norske sjåfører som de grøftekantene de ender med å feilparkere i.

Det er ikke alltid like lett å holde bilen på veien når underlaget er såpeglatt. Kjetting kan gjøre turen tryggere, men enda enklere å montere enn kjetting, lover Snobootz å være.

Perfekt for isete forhold.

Snobootz er en slags hette med solide stålklør som skal kles på hjulene, og hetten skal sørge for å gi bilen solid trekkraft på selv isete vinterforhold.

Ifølge produsenten skal de være enkle å feste på hjulene, selve monteringen skal ikke ta mer enn tre minutter.

Sammenlignet med kjetting, så skal Snobootz dessuten gjøre turen mye jevnere og behagelig, ettersom du vil ha kontinuerlig kontakt med veibanen.

Ettersom Snobootz ikke tillater en toppfart på mer enn 64,4 km/t, er de nok først og fremst beregnet som et hjelpemiddel for de gangene du trenger ekstra drahjelp på såpeglatt føre, og ikke som noe alternativ til vintedekk.

Den smarte vinterløsningen selges fra denne nettsiden fra ca kr 1400.

Kilde: slipperybrick.com

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer