10 kule ting til de over 40 år!

Publisert

Som 40-åringer flest har din gavemottaker selvfølgelig minst en stor eske med gamle vinylplater i kjelleren som han aldri får spilt av.

Med denne platespilleren kan han imidlertid få spilt av alle sine gamle slagerparader, og i tillegg overføre knitrelyden fra vinylplatene til en minnepinne via USB-inngangen eller rett på et minnekort av SD-typen.

En virkelig genial gave. I hvert fall helt til du blir tvunget til et gjenhør med alle hans ungdomsplater som han nå endelig har fått overført til iPoden.

Prisen er cirka 1000 kroner hos Clas Ohlson.

Joda, vi vet at nesten alle 40-åringer med kulemage fikk skritt-teller til jul i fjor. Men denne Omron-modellen er en deluxe-versjon som lagrer alle aktiviteter for hele 42-dager, og i tillegg har et stort og lettlest display.

Prisen er 33 dollar hos Amazon.

Når man er litt oppi åra har man selvsagt en drøss med bilder på slides. Denne hendige dingsen konverterer imidlertid de særs uhendige slidesene til hendige JPG-bilder.

Et must for dine fotogale venner.

Prisen er cirka 100 dollar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer