3D er bedre enn 2D

Kanskje den kan printe ut en leilighet i samme slengen?

3D er bedre enn 2D
Publisert

Såkalte tredimensjonale skrivere er ikke noe nytt. Det har lenge vært mulig å printe i tre dimensjoner, i motsetning til de to simple dimensjonene du akkurat brukte til å skrive ut en lang forklaring til sjefen på hvorfor du var borte hele forrige uke.

Denne 3D-skriveren er derimot beskjeden i størrelse, men desto mer ubeskjeden når det kommer til prestasjonene.

Ganske liten.

Alaris 30 Desktop 3D-skriveren er beregnet for skrivebordet ditt, eller i det minste skrivebordet på arbeidsplassen. Der får den nemlig helt fint plass, selv om den med sine 83 kilo ikke bør settes på de rimeligste bordene fra tilbudskroken.

Ved hjelp av avansert teknologi, eller hvis du insisterer: PolyJet Photopolymer Jetting Technology, kan den skrive ut tredimensjonale modeller med en oppløsning på 600 x 600 dpi.

Resultatet er svært detaljerte og fullstendige kopier, som for eksempel kan brukes til prototyper eller andre prosjekter der forhåndsvisning av fysiske eksemplar er viktig, og det er til og med mulig å produsere modeller som har bevegelige deler. Det gjør i hvert fall oss imponert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer