3DTV-ene er på vei

CES 2010: Snart kan du få Avatar-følelsen hjemme i stua. Her ser vi på modellene til LG og Sony.

Sonys nye design er lekkert.
Sonys nye design er lekkert. Vis mer
Publisert

At 3DTV blir det hotte i TV-bransjen dette året kommer ikke som noen overraskelse for alle som har fulgt oss de siste årene (se her , her og her).

Fram til i dag har det imidlertid vært mye prat, og lite konkrete løfter. Den tiden er heldigvis over, for på årets CES-messe har TV-produsentene definitivt lettet på sløret.

Den første TV-ene som kommer til butikkene med 3D-mulighet ser ut til å bli fra LG, men det kan være verdt å vente litt til:

Verdens første 3D-tv for forbrukermarkedet

er i hvert fall det LG skryter av selv, og TV-en skal være i salg allerede i slutten av mars måned.

Modellen heter LD630 og kommer i 47-tommer, prisen er imidlertid ikke fastsatt i skrivende stund.

Med i esken får du selvsagt et par 3D-briller, men bare et altså; så skal du imponere vennene dine må du altså kjøpe noen ekstra sett i tillegg.

TV-en har selvsagt full HD-oppløsning på 1080p og vil selvsagt også vise vanlige TV-sendinger, film fra DVD og Blu-ray osv. I tillegg har den TruMotion 100hz for flimmerfrie bilder under raske bevegelser, USB 2.0 som også takler DivX-HD.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer