Elite Bed fra Hollandia er laget for hjemmekinoentusiaster som er så entusiastisk på vegne av dårlige B og C-filmer at de ønsker ha dem med seg inn på soverommet, om det så skal gå på bekostning av både arbeids- og kjærlighetsliv.  Den 150 000 kroner dyre senga gjør et så brutalt angrep på kredittkortet at det har behov for terapi i flere måneder framover, men hva gjør vel det når du får med 32-tommers flatskjerm, surroundanlegg med subwoofer, iPod-dock og en nakkestøtte(!) som angivelig skal gjøre multimedialivet i senga mer behagelig.
Elite Bed fra Hollandia er laget for hjemmekinoentusiaster som er så entusiastisk på vegne av dårlige B og C-filmer at de ønsker ha dem med seg inn på soverommet, om det så skal gå på bekostning av både arbeids- og kjærlighetsliv. Den 150 000 kroner dyre senga gjør et så brutalt angrep på kredittkortet at det har behov for terapi i flere måneder framover, men hva gjør vel det når du får med 32-tommers flatskjerm, surroundanlegg med subwoofer, iPod-dock og en nakkestøtte(!) som angivelig skal gjøre multimedialivet i senga mer behagelig. Vis mer
Publisert

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.