Elite Bed fra Hollandia er laget for hjemmekinoentusiaster som er så entusiastisk på vegne av dårlige B og C-filmer at de ønsker ha dem med seg inn på soverommet, om det så skal gå på bekostning av både arbeids- og kjærlighetsliv.  Den 150 000 kroner dyre senga gjør et så brutalt angrep på kredittkortet at det har behov for terapi i flere måneder framover, men hva gjør vel det når du får med 32-tommers flatskjerm, surroundanlegg med subwoofer, iPod-dock og en nakkestøtte(!) som angivelig skal gjøre multimedialivet i senga mer behagelig.
Elite Bed fra Hollandia er laget for hjemmekinoentusiaster som er så entusiastisk på vegne av dårlige B og C-filmer at de ønsker ha dem med seg inn på soverommet, om det så skal gå på bekostning av både arbeids- og kjærlighetsliv. Den 150 000 kroner dyre senga gjør et så brutalt angrep på kredittkortet at det har behov for terapi i flere måneder framover, men hva gjør vel det når du får med 32-tommers flatskjerm, surroundanlegg med subwoofer, iPod-dock og en nakkestøtte(!) som angivelig skal gjøre multimedialivet i senga mer behagelig. Vis mer
Publisert

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer