Alienware liker det stort

Kjempeskjerm for kjempelommebøker.

Alienware liker det stort
Publisert

Etter ha å nærmet meg tvangsinnleggelse i forbindelse med overdreven Call Of Duty 4-spilling den siste tida, har jeg tenkt litt på hva som kunne løftet spillet enda litt mer.

Så viste Alienware fram denne vanvittige skjermen på årets CES-messe i Las Vegas, og så behøvde jeg ikke tenke mer på det.

Dyr!

De dårlige nyhetene er at den konkave skjermen ikke vil være tilgjengelig før en gang mot slutten av neste halvår. De virkelig dårlige nyhetene er at den sannsynligvis kommer til å koste et øre, et ben og en halv arm.

De gode nyhetene døyver dog smertene litt.

Rask!

LED-skjermen har en oppløsning på 2880x900 piksler, er rundt en meter bred, og skal angivelig ha en responstid på 0.02 millisekunder. Det er så raskt at verken gamere, overnaturlige vesener eller andre med synsevner langt over det vanlige vil merke noe etterslep.

Skjermen er i overkant dyp - den er basert på bakprojeksjonsteknologi -, og består egentlig av fire separate skjermflater "limt" sammen til én. Ifølge Gizmodo.com, som har sett skjermen i aksjon, er ikke sammensmeltingen helt fullkommen, og det er mulig å se skillene med det blotte øyet.

Video!

Likevel, dette er en prototype, og hvis ingeniørene hos Alienware unngår å skusle bort tida på gambling i Vegas skal skillene forsvinne helt ved lansering.

Sjekk videoen under for å se "Crysis" på stor storskjerm!

Kilde og bilder: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer