Another one bites the dust

Er dette Master Chiefs nye støvsuger?

Another one bites the dust
Publisert

Halo-serien har kanskje ikke samme momentum nå som da det ekstremt populære spillet ble sluppet for noen måneder siden, men det ser ikke Samsungs designavdeling ut til å bry seg om.

For denne støvsugeren ser da veldig kjent ut?

Stillhet!

Master Chief er den alt annet enn karismatiske hovedrolleinnehaveren i Halo, og han er så tøff at det ikke holder med enten mester eller sjef i navnet. Nope, han må ha begge deler.

Samsung Silencio SC9540 etterlikner Master Chiefs distinkte hjelm med nesten skremmende presisjon, selv om det sannsynligvis dreier seg om en tilfeldighet, eller i beste fall en ubevisst hyllest.

Den skal være i stand til å bevare så mye som 99.3% av alt støv som blir sugd opp, og har i tillegg et "multi-kammer-system" med sju kammer som finsorterer dritten, i tillegg til 360 luftwatts sugekraft.

Ta kontroll.

Et infrarødt håndtak på toppen av slangen gjør det mulig å styre både sugekraften og av/på-knappen på støvsugeren, og den er ellers utstyrt med både HEPA 13-system og Silver Nano-teknologi. Sistnevnte holder bakterier og lukt i sjakk, slik at ikke sugeren stinker som innsiden på Master Chief-hjelmen etter en to-timers skyteduell.

Det skrytes også av et angivelig lavt støynivå på 73 desibel, men tatt i betraktning at "travel gatetrafikk" ligger på rundt 70 desibel, er det ikke akkurat snakk om en musestille støvsuger.

Pris eller tilgjengelighet er foreløpig ikke kjent. Og, hvis du lurer: Nei, vi hadde nok ikke skrevet om Silencio SC9540 hvis ikke den liknet på Master Chief.

Kilde: Slashgear

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer