Antarktiske shotglass

Du blir rett og slett tvunget til å styrte ...

Antarktiske shotglass
Publisert

Hvem har sagt at isbitene må flyte i drinken, når drinken i stedet kan flyte i isbiten?

Denne mannen vil ha deg til å gjøre det siste. Han har nemlig spesialisert seg på å designe isterninger litt utenom det ellers så firkantede A4-formatet. Resultatet er, bokstavelig talt, til å fryse av.

Hult er kult.

Cool Shooter ser tilsynelatende ut som et helt vanlig isbrett. Men i stedet for å fryse terninger, vil brettet lage fire iskalde shotglass klare til å fylles opp med favoritten.

Vil du ha en ekstra touch på shotten, kan du i stedet for vann velge juice eller likør og du vil få en spennende vri på sambucaen, tyrkershotten eller hva enn du vil fylle isen med.

Bonski!

Planlegger du å servere disse glassene på fest, er forutsetningen at vennene dine ikke er en gjeng med nølere. Her er det nemlig ingen tid å miste så framt målet ikke er å skrubbe gulvflisene eller sofaen med kruttsterk veske.

Men vil du helst unngå at koldbrannen sprer seg i løpet av kvelden, kan du jo, for å være snill, føye til hansker i invitasjonen.

Prisen for et brett (4 glass) er ca kr 60 kroner.

Kilde: lataz.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer