Anvendelig design

Når fantasien blir en vekker.

Anvendelig design
Publisert

Det går ikke mange minuttene før en tur rundt på IFA-messen har gjort oss fullstendig blendet. Terskelen for å la seg imponere strekkes stadig lengre og lengre når du befinner deg på verdens største elektronikkmesse.

Denne gangen var det Scott som stakk av gårde med oppmerksomheten vår, vi visste ikke at noe så simpelt som en radioklokke kunne sette fantasien i kok.

Groovy.

Dette er nok en vekkerklokke som vil gjøre en utmerket jobb på nattbordet. Den lange plaststaken sørger for å vise et 24-timers display, eventuelle andre funksjoner overlater vi til våre kreative lesere å pønske ut.

Skulle du bli overmannet av skitne drømmer i løpet av nattemørket, vil denne klokka bringe deg tilbake i rett modus igjen; du velger selv om du vil våkne til radio eller en forferdelig alarm.

Er du fortsatt i koma når alarmen braker løs griper du bare tak i snoozstangen, presser ned, og klokka lar deg sove et par minutter til.

Radioklokka koster kr 222 inkludert frakt fra pixmania.

Klikk her for å se alle sakene fra verdens største hjemmekinomesse!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer