Årets gutteleke?

Xtractaurs er laget for gutter. Tøffe gutter.

Årets gutteleke?
Publisert

Las Vegas, CES-2009: Bygg, kombiner og slåss online. Det er de tre stikkordene som går igjen i Xtractaurs, Mattels nye dinosaur-serie. Men hvordan funker det?

Dino-DNA

Det hele begynner med at du kjøper et startkit til cirka 19 dollar. Dette settet gir deg den nødvendige programvaren til PC-en (funker også på MAC), en DNA-pistol og en dinosaur-figur.

Etter å ha installert programmet kan du plugge DNA-pistolen inn i dinosauren din for å overføre dens DNA, og for å åpne online-mulighetene.

DNA-et du gir dinosauren er kort forklart de egenskapene du vil at dinosuren din skal ha. Alle de ulike dinosaurene har nemlig ulike egenskaper: Noen er sterke, andre er raske, mens andre f.eks. kan være flinke til å hoppe eller dukke. Hele poenget er altså at du kan mikse de ulike dinosaurenes egenskaper via DNA-pistolen inn i en spill-dinosaur, og det er altså denne figuren du spiller online med - i den såkalte Battle-sonen.

Etterhvert som du utvikler din egen online-dinosaur åpnes det også nye spillmuligheter, og er du ikke fornøyd med hvordan figuren din klarer seg kan du alltids endre dens DNA for å forbedre de egenskapene du mangler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer