BabyC er ikke for You and Me

Det er ikke bare enkelt å være ny i verden.

BabyC er ikke for You and Me
Publisert

Småbarnsforeldre vet at en babys overgang fra der inne til her ute er omtrent som å stå på skøyter for første gang, alt mens isen kontinuerlig smelter og fryser og publikum på tribunen geiper uforståelig til den stotrende skøyteløperen som ikke en gang aner hvorfor han er der.

BabyC er et møbel med pedagogiske hensikter, selv om vi mistenker den for først og fremst å være en oppvisning i spektakulær design.

Gynger.

Krybba skal være et behagelig alternativ for den aller minste på de tidspunktene av døgnet hvor du ikke selv orker bære ham (de tidspunktene blir flere og flere etter hvert som armer, skuldre og rygg gir etter for belastningen).

Den konkave alkoveformen kombinert med gyngende, myke bevegelser skal få barnet til å føle seg trygt, samtidig som det stimulerer sansene på en slik måte at minsten tror han fortsatt befinner seg i mors liv.

Dyrebar.

Det er som kjent en umulighet, ikke minst fordi ingen designer med respekt for seg selv eller sitt publikum ønsker å lage noe som bare så vidt likner på enten navlestrengen eller livmora, men det er lov å prøve.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer