BabyC er ikke for You and Me

Det er ikke bare enkelt å være ny i verden.

BabyC er ikke for You and Me
Publisert

Småbarnsforeldre vet at en babys overgang fra der inne til her ute er omtrent som å stå på skøyter for første gang, alt mens isen kontinuerlig smelter og fryser og publikum på tribunen geiper uforståelig til den stotrende skøyteløperen som ikke en gang aner hvorfor han er der.

BabyC er et møbel med pedagogiske hensikter, selv om vi mistenker den for først og fremst å være en oppvisning i spektakulær design.

Gynger.

Krybba skal være et behagelig alternativ for den aller minste på de tidspunktene av døgnet hvor du ikke selv orker bære ham (de tidspunktene blir flere og flere etter hvert som armer, skuldre og rygg gir etter for belastningen).

Den konkave alkoveformen kombinert med gyngende, myke bevegelser skal få barnet til å føle seg trygt, samtidig som det stimulerer sansene på en slik måte at minsten tror han fortsatt befinner seg i mors liv.

Dyrebar.

Det er som kjent en umulighet, ikke minst fordi ingen designer med respekt for seg selv eller sitt publikum ønsker å lage noe som bare så vidt likner på enten navlestrengen eller livmora, men det er lov å prøve.

BabyC er laget av tre og lettvektsmaterialet polyuretan, men prisen er atskillig tyngre enn krybba.

Du må ut med 2560 euro, drøye 21 000 kroner, noe som er utenfor rekkevidde til mange småbarnsforeldre som allerede har svidd av tusenvis av kroner på seng, barnevogn, bleier, krybbe, bilsete og bodyer.

Enda flere utrolige saker her!

Kilde: Born Rich

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer