Bad for blinde

Eller for de som tåler voldsomme synsinntrykk hver eneste dag.

Bad for blinde
Publisert

Hippie-tida nekter å dø - denne bare stikker av en stund, for så å komme tilbake i enda en ny forkledning.

Denne gang er det badet som får gjennomgå.

Premium.

Den japanske kunstneren Tetsuya Nakamura viser den største langfinger'n han har til den etablerte baderomsmoten (som vi bare kjenner gjennom Ikea-katalogen), med sin utrolige, skrikende Premium Unit Series.

Det er ikke bare badekaret som er fornyet. Nakamura har svingt sin kreative hånd over alt fra vasken til et par dekorative søyler og et trappetrinnssteg, og hvis du installerer alle delene på ett og samme sted vil det utløse akutte epilepsianfall hos alle som besøker rommet.

Kreasjonene er laget av fiberforsterket plast, og deretter malt med psykedeliske, flytende fargemønster, som ifølge Nakamura skal fremkalle en følelse av hastighet.

Hastigheten på de som forlater rommet fordi de tror de har havnet i 1967?

Dyrt!

Den japanske kunstneren lager møblene og dekorasjonene på bestilling, men oppfordrer gjerne kundene sine til å komme med sine egne forslag til nye mønster, modifikasjoner og andre skreddersydde ønsker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer