Batteridrevet er veldrevet

Black & Decker har fornyet skiftenøkkelen for folk flest.

Batteridrevet er veldrevet
Publisert

Skiftenøkkelen har stått bak flere udåder enn vi liker å tenke på. Drap, vindusknusing og, ikke minst, grove feilmonteringer av Ikea-kjøkken. Vanskelig å si hva som er verst.

Akkurat den situasjonen bedrer seg ikke nødvendigvis med Black & Deckers nye skiftenøkkel, men mon tro om ikke den fornuftige nøkkelbruken gjennomgår en aldri så liten revolusjon.

Batteri, battera.

Automatic Adjustable Wrench er altså automatisk, eller batteridrevet om du vil.

To standard AAA-batterier er hemmeligheten. De gjør at du enkelt kan justere bredden på grepet til skiftenøkkelen gjennom to enkle trykk på knappen på toppen.

Åtte-tommers nøkkelen kan naturligvis også justeres på sedvanlig vis hvis du ikke stoler på automatikken, eller hvis du går tom for batteri (sistnevnte skal forøvrig vare 650 sykluser, så du har litt å gå på).

Hardhaus?

Bredden på grepet strekker seg til 32 millimeter, og med et moment på 0,10741346 kg/cm2 skal nøkkelen ha kapasitet til å ta seg av relativt krevende muttere og skrufester.

Nøkkelen får til dels svært gode brukeranmeldelser på Amazon.com, og med en veiledende pris på drøye 50 dollar, eller drøye 300 kroner, er den ikke lammende dyr.

Hvor vidt Automatic Adjustable Wrench er tilgjengelig i Norge vites ikke, men Black & Decker har bra distribusjon her til lands, så hvis noen vet mer enn oss (ganske sannsynlig) kan dere legge inn en melding på forumet under.

Kilde: The Red Ferret Journal

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer