BeoSound 5 er noe av det peneste vi har sett

Men hva i all verden er det egentlig?

BeoSound 5 er noe av det peneste vi har sett
Publisert

Selv om norgeskontoret til Bang & Olufsen legges ned fra nyttår fortsetter våre danske venner å lansere godbiter. Navnet på nyvinningen er BeoSound 5, et produkt som tydeligvis er så komplisert at de sender pressenorge fire kryptiske PDF-filer med fyndord du skal lete lenge etter. (PDFene kan du laste ned nederst i saken.)

Men slapp av, vi skal forklare nyvinningen på en mer forståelig måte – det fortjener den nemlig.

Kortversjonen.

BeoSound 5 er egentlig noe så enkelt som en medieavspiller som lar deg spille av MP3-samlingen i stua. Jepp, så enkelt er det, men B&O har selvsagt finpusset både innmaten og innpakningen slik at den skal tiltale øyne og ører.

Som du ser i bildespesialen er det i hvert fall ingen tvil om at de treffer blink, dette er rett og slett lekkert.

På innsiden.

Den store trykkfølsomme skjermen skal gi deg full oversikt over all musikken du har lagret på harddisken (kalt BeoMaster 5), og det lekre aluminiumshjulet skal gjøre navigering mellom låtene og de utallige nettradiostasjonene enda enklere. Alle valgene og bevegelsen du gjør vises på skjermen (10,4 tommer og en oppløsning på 1024x768) ved hjelp av farger, skrifttyper og grafikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer