Bestikket digitaliseres

Nå kan du veie maten for hver bit du tar.

Bestikket digitaliseres
Publisert

Det finnes mange ubesvarte spørsmål i verden. Ett av dem er hvor mye mat du får i deg for hver gang du dytter bestikket ned i maten og svelger.

Hvor mye veier en skje suppe? En skje risgrøt? Ingen aning? Vel. Nå kan du endelig ta skjeen i egen hånd og få svar på slike spørsmål en gang for alle.

Med et solid grep om el-skjeen kan du begynne å veie all maten du får i deg. Bit for bit. Gram for gram. Den er nemlig utstyrt med en innebygget vekt, der selve skjeskåla fungerer som vektskål.

Bakeglede.

Sett bort fra folk som liker å veie sine måltid, såkalt diettfolk, så vil nok el-skjeen også komme til gli rett inn blant den bakeglade delen av befolkningen. Og den vil sørge for at oppskrifter kan følges mer nøyaktig enn noen gang.

Den lille vektskåla er nemlig så sensitiv at den vil kunne måle små mengder helt ned til en tiendedel av et gram, mens maktvekta er 300 gram.

Forhåpentligvis er skjeen støtsikker, slik at munnen din slipper å vibrere under spisingen.

Pris: ca kr 140 fra Thinkgeek.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer