BH200 spiller både Blu-Ray og HD-DVD

Ny kombispiller fra LG.

BH200 spiller både Blu-Ray og HD-DVD
Publisert

LG slipper snart en oppfølger til kombispilleren BH100 som ble lansert tidligere i år. Den store fordelen med kombispillere er at de støtter både Blu-ray- og HD-DVD-plater, slik at du slipper å ta stilling i formatkrigen som delvis har splittet en filmelskende verden i to.

1080p.

Nykommeren BH200 kan selvfølgelig sende 1080p-signaler til flatskjermen din, og i tillegg kan den skalere opp de gamle DVD-platene dine til 1080p.

Lyd- og videoformatene som støttes inkluderer MPEG1/2, VC-1, H.264, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS og DTS-HD.

Ethernet-inngang og HDi-støtte gjør det mulig å koble spilleren til internett for interaktive menyer, spill og bonusmateriale tilknyttet HD DVD-filmer.

Spilleren er ventet i butikk i løpet av oktober til en pris på 5.800 kroner eklsusiv skatter og avgifter. Når den eventuelt dukker opp her til lands er foreløpig ikke kjent. Det som er sikkert er at prisene for også kombispillere er på vei ned. BH100 kostet nemlig hele 13.000 kroner da den ble lansert.

Kilde: engadget

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer