Bli dusjet med farger

Deppa i mørketider? Denne dusjen skal gjøre deg glad igjen!

Bli dusjet med farger
Publisert

Ramon Soler regnes som pionerer når det kommer til fiffige baderomsløsninger, og denne gangen har de kombinert dusj med såkalt HydroChromotherapy; en type terapidusj som forener vann, musikk, lys og farger for å gi deg den ultimate dusjopplevelsen.

Dusjen er utstyrt med tre ulike program innenfor kromoterapi (fargeterapi) – velg mellom Wellness, Anti-Aging eller Play Bath – der hver av programmene skal ha hver sin effekt.

Lysere humør.

Fargeterapi skal blant annet ha en gunstig effekt på humør, og i kombinasjon med den rolige bakgrunnsmusikken skal Ramon Soler bringe følelsen av velvære til nye høyder.

Farger og lys skal visstnok stimulerer metabolismen i kroppen, og med tanke på at vi hele vinteren stort sett lever i hi – så lover altså denne dusjen å holde eventuelle sure miner på trygg avstand, og i stedet la deg starte dagen som en positiv fargeklatt.

Økonomidusj.

Ettersom hvert program stopper etter bare to minutter, i tillegg til at dusjen har et forbruk på så lite som 12 liter i minuttet, så skal den også være billig i drift.

Men så vil prisen også komme til å stimulere bankkontoen din. Prisen ligger fra mellom 12 og 18.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer