Bli en knivmorder i dag

Når du vil drepe knivstativet ditt – om og om igjen.

Bli en knivmorder i dag
Publisert

Det er ikke så ofte du får stikke kniver i hva du vil. Når du først får det er det kanskje ikke så tilfredstillende du håpet det skulle være. Du vil jo tross alt stikke kniver i noe(n) som betyr noe.

For å tilfredstille dine makabre lyster har designeren Raffaele Iannello kommet til unnsetning, og designet knivholderen The Ex.

Daglig harakiri.

Uansett om du vil bruke den som en voodoo-dukke eller som en knivholder, er det ikke tvil om at den ser bra ut. Den har plastlommer stikkende ut på baksiden for å beskytte mot kniveggene, og magneter på innsiden av vært knivrom slik at knivene holder seg på plass. Det er jo tross alt bare dukken som skal skades, ikke brukeren!

Dukken er laget av robust plast, og finnes i tre farger: Rødt, svart og kromfarget. Den kromfargede er litt mer ekslusiv, og selges for 30 dollar mer enn de to andre. Vi foretrekker allikevel rødt, bare for å holde tankene på riktig spor. I tillegg til dette er knivene du ser på bildet inkludert i prisen!

Med en pris på 69 dollar for den røde versjonen (i underkant av 400 norske kroner, eksludert moms og frakt) er det ikke mange unnskyldinger du kan komme med før du bestiller den fra ThinkGeek.com.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer