Bli overvåket av Mr. Burns

Noen webkameraer fokuserer mest på utforming.

Foto: ThinkGeek
Foto: ThinkGeek Vis mer
Publisert

Det er virkelig altfor mange Simpsonsdingser der ute på markedet. Det er vi klar over. Idiotiske produkter farget i den kjente gulfarget får stemplet Simpsons-produkt på seg. Sjokolader blir formet som karakterene og sitater blir plassert på alt fra kopper til sokker.

Men! Når det endelig er et produkt som ser litt morsomt ut. Og selv om det bidrar til den evigtikkende pengemaskinen til The Simpsons, er den allikevel verdt litt oppmerksomhet.

For hva er vel bedre enn å ha Mr. Burns bak skrivebordet sitt, på ditt eget skrivebort? Man kan nesten høre han si Eeeexcelent hver gang man ser bort på han. Og i tro Burns-ånd er du konstant overvåket av det innebygde webkameraet i skrivebordet hans. Simpson, sector 7G, get to work!

Ikke så mye innhold.

Rent teknisk sett er ikke dette et fantastisk produkt. Foten er en klype slik at du enkelt kan feste den til skjermen hvis du skulle ønske det, og den kan ta opp videoer med 30 bilder i sekundet. Med en oppløsning på 640 x 480 er det ikke noe å hoppe i taket for, men her er det ikke det tekniske som er det viktige. Poenget er at du kan få Mr. Burns på pulten din. Og ikke nok med det, på pulten hans sitter hans favorittbjørn Bobo.

Fristet? Du kan i så fall skaffe den her. Den koster 29,99 dollar i USA - i underkant av 300 norske kroner.

Kilde: Think Geek

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer