Bloomframe er helt (bal)konge!

Perfekt balkong for de med ikke så perfekte balkongforhold.

Bloomframe er helt (bal)konge!
Publisert

Du har helt sikkert prøvd det samme som oss og arrangert grillfest i vinduskarmen, fordi du er så desperat etter å feike at du har balkong i den trange, trange leiligheten.

Men det er alltid noen som skal overdrive, og etter at plantene i karmen tok fyr og tre av gjestene falt ut vinduet var det slutt på moroa. Utrolig hvor festbremsende det kan være med tre livløse kropper på fortauet.

De nederlandske arkitektene Hofman Dujardin har kanskje gjort samme erfaringen, men de har i det minste gjort noe med det.

Blomstrende balkong.

Bloomframe er navnet på denne vanvittige konstruksjonen, som går fra vanlig stuevindu til fest- og sommerbalkong på veldig kort tid. Et knappetrykk og hele vinduet velter seg utover veggen, mens du løper rundt på kjøkkenet og leter etter tennvæske.

Strålende idé for trange områder, og sannsynligvis en smart måte å unngå bygningsvedtekter og andre heftelser som du tror hindrer deg i å leve et fritt og bekymringsfritt liv.

Sjekk demonstrasjonsvideoen under. Den er virkelig et skue, som de sier på Oslos angivelig bedre vestkant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer