Blu-ray med både bra & rævva bilde

LGs nye Blu-ray spiller kombinerer det beste(?) fra to verdener.

Blu-ray med både bra & rævva bilde
Publisert

Las Vegas, CES 2009: LGs nye Blu-Ray spiller heter BD370 og har en finesse vi hittil ikke har sett på andre vanlige Blu-ray spillere. I tillegg til profil 2.0 som gir deg tilgang til BD-live har den nemlig også en egen YouTube-funksjon.

I praksis vil det si at du kan velge om du vil se på Blu-ray filmer i gnistrende god bildekvalitet, eller i stedet se på YouTube filmer i møkkakvalitet på din 1080p-klare TV.

Ok, da - det er mulig vi høres litt negative ut, så vi skal ile til å nevne at vi vet at YouTube nå også har begynt med HD-klipp. Trikset bør altså være å holde seg til disse, for de vanlige YouTube-klippene er generelt av så laber kvalitet at de antagelg vil få HD-TVen din til å selvantenne på grunn av ydmykelsen.

Hva får du ellers?

LG skryter forøvrig av at spilleren skal være kjapp på oppstart, og som nevnt gir profil 2.0 tilgang til BD-live - som nå forhåpentligvis vil bli vanligere å finne på filmene framover.

BD370 skal være kompatibel med USB 2.0 og eksterne HDD avspillingssystemer, og spiller også av CD, DVD, DivX-, musikk i MP3-, WMA-format og viser JPEG-bilder. Spilleren kommer til Norge rundt mars måned og vil koste rundt 2.500 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer