Blu-ray monster fra Sony

BDP-CX7000ES er Blu-ray skifteren som har plass til 400 Blu-ray filmer.

Denne beistet kan romme 400 Blu-ray plater.  Foto: DinSide
Denne beistet kan romme 400 Blu-ray plater. Foto: DinSide Vis mer
Publisert

Ja, du leste riktig. I denne Blu-ray spilleren er det altså plass til hele 400 Blu-ray filmer. Det er mye. Ja; med mindre du selv driver videobutikk er det faktisk veldig mye.

Det var lenge usikkert om denne godbiten for filmfrelste skulle komme til Norge, men nå er det altså bekreftet: Den kommer i begynnelsen av januar 2010, og vil - ikke uventet - ha en noe stiv pris. Veiledende pris antas i dag å bli 18.000 kroner.

Synes du dette blir litt dyrt? Nå får du Blu-ray spillere til godt under tusenlappen.

Fordelen med en slik skifter er kort fortalt at du har hele film (eller musikk & DVD)-samlingen din kun et tastetrykk unna. Spilleren har også en egen Quick-load slot, som lar deg se på på en film uten at den lastes inn i selve filmbibiblioteket. Det siste er praktisk hvis f.eks. skal se på en leiefilm.

Men inngangsprisen er selvsagt ikke alt. For skal du ha denne i hus må du selvsagt bruke den for alt den er verdt, og fylle den med høyoppløst filminnhold. Tar vi en snill snittpris på 150 kroner per Blu-ray film, er vi nemlig oppe i 60.000 herlige kroner. Skal du overbevise din bedre halvdel om at dette er et fornuftig kjøp, ja så er nok dette et faktum du bør unnlate å presisere...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer