Blu-ray monster fra Sony

BDP-CX7000ES er Blu-ray skifteren som har plass til 400 Blu-ray filmer.

Denne beistet kan romme 400 Blu-ray plater.  Foto: DinSide
Denne beistet kan romme 400 Blu-ray plater. Foto: DinSide Vis mer
Publisert

Ja, du leste riktig. I denne Blu-ray spilleren er det altså plass til hele 400 Blu-ray filmer. Det er mye. Ja; med mindre du selv driver videobutikk er det faktisk veldig mye.

Det var lenge usikkert om denne godbiten for filmfrelste skulle komme til Norge, men nå er det altså bekreftet: Den kommer i begynnelsen av januar 2010, og vil - ikke uventet - ha en noe stiv pris. Veiledende pris antas i dag å bli 18.000 kroner.

Synes du dette blir litt dyrt? Nå får du Blu-ray spillere til godt under tusenlappen.

Fordelen med en slik skifter er kort fortalt at du har hele film (eller musikk & DVD)-samlingen din kun et tastetrykk unna. Spilleren har også en egen Quick-load slot, som lar deg se på på en film uten at den lastes inn i selve filmbibiblioteket. Det siste er praktisk hvis f.eks. skal se på en leiefilm.

Men inngangsprisen er selvsagt ikke alt. For skal du ha denne i hus må du selvsagt bruke den for alt den er verdt, og fylle den med høyoppløst filminnhold. Tar vi en snill snittpris på 150 kroner per Blu-ray film, er vi nemlig oppe i 60.000 herlige kroner. Skal du overbevise din bedre halvdel om at dette er et fornuftig kjøp, ja så er nok dette et faktum du bør unnlate å presisere...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.