B&O: BeoVision 10

En skjønnhet med hjerne, skryter de danske designgudene.

B&O: BeoVision 10
Publisert

Med Loewes nydelige Reference-serie var Bang & Olufsen nødt til å slå på stortromma for å hevde seg, og nå er altså utfordreren klar.

B&Os nye 40-tommer heter altså BeoVision 10, og er designet for å ta seg best mulig ut når du henger den opp på veggen din. Inkludert veggfestet henger faktisk ikke TV-en mer enn 6,8 cm ut fra veggen. Men heldigvis er det ikke bare designet som stått i fokus, også på innsiden er det tatt grep for at du skal få ut det beste av TV-kvelden.

Endelig LED på B&O

Den 40-tommer store LCD TV-en har nemlig fått et LED-basert panel på 200Hz, og B&O skryter av at den interne bildebehandlingen skal gi jevne panoreringer.

For å få til det slanke designet er LED-lampene her plassert i kanten av panelet, såkalt edge-LED, en strategi som spesielt Samsung har hatt stor suksess med. Vi har gode erfaringer med edge-LED, men man kommer ikke utenom at den største bildemessige forbedringen med LED-teknologien fås når LED-diodene er plassert direkte bak selve panelet med lokal dimming. (Dette er forøvrig det Philips gjør på sin toppmodell 46pfl9704, som også er vår TV-favoritt akkurat nå.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer