Boston Acoustics SoundWare

Smarte ute- og inne-høyttalere fra Boston.

Boston Acoustics SoundWare
Publisert

Lei av store og kjedelige høyttalere? Da kan Boston Acoustics SoundWare være et alternativ.

Dette er små fulltonehøyttalere som finnes i fargene hvit, rød, bambus, naturlig, svart, espresso, og sølv - og bør derfor passe inn i de fleste interiører. De fysiske målene er 15,7x15,7x16,7 cm (HxBxD), men de små rakkarene veier likevel 2,2 kilo hver.

Heng dem på veggen eller i taket

Her slipper du også å tenke på høyttalerstativ, ettersom alle leveres med egen veggfestebrakett. Høyttalerne kan forøvrig brukes både innendørs og utendørs, og selv om dette kanskje ikke er så fristende akkurat nå - så kan du altså fint henge dem på verandaen når sola igjen begynner å titte fram.

I følge importøren Mono er veiledende pris 995 per stykk, og du får selvsagt også matchende subwoofer om du ønsker enda mer bass.

Har du en ny surroundreceiver vil Soundware også fungere godt som bakhøyttalere eller på de nye høydeinformasjonskanalene (ekstra surroundeffekt over fronthøyttalerne dine) - se f.eks. de nye Yamaha- og Onkyo-modellene.

Mer informasjon finnes på Boston Acustics nettsider

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer