BRAVIA Theatre RHT-G900: Usynlig hjemmekino fra Sony

Stikkordet er skjult surround.

BRAVIA Theatre RHT-G900: Usynlig hjemmekino fra Sony
Publisert

Vel, usynlig er nok en overdrivelse, for med mindre du er blind vil du selvsagt se hifi-komponentene du har plassert i Sonys nye TV-benk.

Det nye er altså hva Sony har montert inni selve TV-benken.

470 watts 2.1 system.

Integrert i TV-benken har Sony skjult et 2.1 kanals surround-system, og målet er selvsagt at også de med utpreget kabel- og høyttalerskrekk skal få god lyd i stua.

Selve møbelet skal ha høy kvalitet, og topplaten i glass frister også med eget lysdisplay i tillegg til at det fint skal tåle vekten av flatTVer opp til 46-tommer.

Det integrerte lydsystemet har en kraft hele 470W som ved hjelp av simulert surround, hos Sony kalt S-Force PRO Front Surround-teknologi, skal sikre hjemmekinofølelsen.

Trykk her for flere flotte TV-møbler !!

Det skjulte anlegget har forøvrig tre HDMI-innganger, samt en utgang som skal skalere opp til den flotte 1080p-TVen du har plassert oppå benken. FM-radio er også på plass, men vi savner en DAB-radio i anlegget.

Benken forøvrig har også plass til fire andre komponenter, f.eks. paraboltuner, Blu-ray og CD-spiller, og det skal også være mulig å kople til MP3-spillere eller iPoden din.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer