BRAVIA Theatre RHT-G900: Usynlig hjemmekino fra Sony

Stikkordet er skjult surround.

BRAVIA Theatre RHT-G900: Usynlig hjemmekino fra Sony
Publisert

Vel, usynlig er nok en overdrivelse, for med mindre du er blind vil du selvsagt se hifi-komponentene du har plassert i Sonys nye TV-benk.

Det nye er altså hva Sony har montert inni selve TV-benken.

470 watts 2.1 system.

Integrert i TV-benken har Sony skjult et 2.1 kanals surround-system, og målet er selvsagt at også de med utpreget kabel- og høyttalerskrekk skal få god lyd i stua.

Selve møbelet skal ha høy kvalitet, og topplaten i glass frister også med eget lysdisplay i tillegg til at det fint skal tåle vekten av flatTVer opp til 46-tommer.

Det integrerte lydsystemet har en kraft hele 470W som ved hjelp av simulert surround, hos Sony kalt S-Force PRO Front Surround-teknologi, skal sikre hjemmekinofølelsen.

Trykk her for flere flotte TV-møbler !!

Det skjulte anlegget har forøvrig tre HDMI-innganger, samt en utgang som skal skalere opp til den flotte 1080p-TVen du har plassert oppå benken. FM-radio er også på plass, men vi savner en DAB-radio i anlegget.

Benken forøvrig har også plass til fire andre komponenter, f.eks. paraboltuner, Blu-ray og CD-spiller, og det skal også være mulig å kople til MP3-spillere eller iPoden din.

Nabovennlig.

I følge Sony skal det smarte designet gi deg kraftig bass, uten at lyden og rumlingen setter seg i gulv og vegger. Praktisk for deg som bor i blokk med andre ord.

Systemet har forøvrig 11 ulike lydmoduser, som blant annet kino, sport, nyheter, spill og musikk.

RHT-G900 er tilgjengelig fra og med mai, til en veiledende pris på NOK 8.000,-

Trykk her for flere flotte TV-møbler !!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer