Bravo for Bravia?

Sonys nye TV-serie er klar for RiksTV - virkelig klar.

Bravo for Bravia?
Publisert

Trenger du flere bokser i stua nå? Ja, du behøver dem like mye som byllepest eller en uventet kredittkortregning.

RiksTV er navnet på den nye, digitale sendestandarden av TV-signaler i Norge, og hvis du ikke har parabol eller tilhører et kabel-TV-selskap, må du ha en spesiell mottaker koblet til TVen når det analoge TV-nettet skrus av i løpet av året. Eller må du det?

Rett på sak.

Sonys nye Bravia-TV-serie er nå godkjent som RiksTV-mottaker, som betyr at alle TVer av typen W3000, X3000 og X3500 er i stand til å ta i mot Riks-TV-signalene uten at du behøver en ekstra boks.

Det spesielle kortet som er nødvendig for å ta imot hele RiksTV-pakken kan også bare settes direkte i TVene.

- Vi ser at overgangen til den digitale TV-hverdagen kan oppleves som noe kronglete for enkelte forbrukere, da spesielt overgangen til to fjernkontroller for å betjene en TV. Sony har derfor satset på å utvikle en løsning som gjør denne overgangen enklest mulig, og med minst mulig forandring for norske TV-seere. Nå kan alle bevare kanalene der de alltid har vært, og unngå både ekstra bokser og fjernkontroller på stuebordet, sier produktsjef i Sony Norge, Kjell Ove Marienborg, i en pressemelding.

Vi har allerede testet W3000 fra Sony - sjekk hele testen her!

Kilde: Pressemelding

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer